Nieuws

Speciale prijs vrouwen dankzij Womens Cyclingonline en Sportfoto

15 augustus 2016

Bij de VIRO Criterium Cup Twente voor vrouwen is een speciale premie te verdienen. Sportfoto.nl en Women’s Cyclingonline stellen een prijs van liefst 150 euro beschikbaar voor de winnares van de ‘Super Leidersprijs’. De renster die in de wielerrondes van Markelo, Goor en Oldenzaal in totaal het vaakst als eerste over de streep komt, wint de extra premie. De VIRO Criterium Cup Twente voor vrouwen wordt in de genoemde volgorde in drie dagen tijd verreden, op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus.

De extra premie voor de vrouwen komt bovenop het hoge prijzenschema dat er al voor hen is. Dat schema is voor hen gelijk aan het schema van de elite/beloften mannen. Voorwaarde voor het winnen van de prijs is wel dat de betreffende renster in alle drie de wedstrijd van start is gegaan.

Over Sportfoto.nl
Het in Almelo gevestigde Sportfoto Photoagency is inmiddels één van de toonaangevende foto agentschappen in de Nederlandse wielersport én in het internationale vrouwenwielrennen. Sportfoto.nl is onder meer ook hoffotograaf van de KNWU en de VIRO Criterium Cup Twente.

Over Women’s Cyclingonline
De website www.womenscyclingonline.nl brengt al het nieuws rond het Nederlandse wielrennen voor vrouwen, met aandacht voor de Nederlandse rensters, ploegen en evenementen. Daarbij is de site een zus van CyclingOnline.nl.