Sponsor Viro

Over VIRO

De toekomst vormgeven

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Bijdragen aan de ontwikkeling  van innovatieve producten, machines en processen, die beantwoorden aan de eisen van morgen.   

Door onze capaciteit en flexibiliteit te combineren met expertise en innovatie, leveren we specifieke toegevoegde  waarde en ontzorgen wij industriële organisaties, zodat zij zich kunnen blijven onderscheiden met het leveren van innovatieve producten, machines en processen.
VIRO is een internationaal ingenieursbureau met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk  en heeft opdrachtgevers en projecten over de hele wereld.  Onze meer dan 600 medewerkers zijn enorm gedreven, hebben passie voor hun professie en een sterke commitment met onze opdrachtgevers en hun projecten.

De core business van VIRO is engineering en project management. Dit passen we toe in drie werkgebieden: Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling en basic- en detailengineering tot meet- en testinstallaties.

De combinatie van gespecialiseerde engineers en multidisciplinaire projectmanagers maakt VIRO tot een sterke partner voor zowel kleinere ondernemingen als multinationals.

Headoffice
Hazenweg 41
NL-7556 BM Hengelo
PO Box 8006
NL-7550 KA Hengelo
P: +31 74 8 504 000
E: info@viro.nl
www.viro.nl