VIRO Criterium Cup Twente telt zeven wielerrondes in 2023

Ook in 2023 staat de VIRO Criterium Cup Twente weer op het programma. De Ronde van de Vijver is op zaterdag 22 april de eerste wedstrijd om het klassement. Daarbij komen alle categorieën binnen de VIRO Criterium Cup Twente in actie. In totaal staan er zeven criteriums op de kalender, waarbij de vrouwen vijf keer in actie komen, de amateurs mannen zeven keer en de elite mannen vier keer.

Er zijn ten opzichte van de vorige editie een aantal wijzigingen in het programma en bij de wedstrijden zelf. Zo is de Ronde van Enter terug in de VIRO Criterium Cup Twente, met een avondwedstrijd voor de amateurs mannen. Daarnaast gaan de amateurs en elite/beloften in Oldenzaal een gescheiden wedstrijd rijden en zet de Ronde van Markelo dit jaar in op de amateurs mannen. Die laatste wedstrijd zal ook op een vernieuwd parcours verreden worden.

Nieuwe website en nu ook op Instagram
Wat ook op zal vallen is dat de VIRO Criterium Cup Twente een nieuwe website heeft. Niet alleen was het daar tijd voor, maar ook kunnen we nu makkelijker wat meer informatie delen. Zo zullen we per wedstrijd een pagina met informatie delen, die via de kalender terug te vinden zijn. Van de eerste wedstrijden staat de pagina met informatie al online, de rest volgt snel. Ook is de VIRO Criterium Cup Twente nu op Instagram te vinden. Volg ons daar, want we zullen er ook tijdens de criteriums actief op zijn.

Foto: Sportfoto.nl

Vergelijkbare berichten