Ronde van het Villapark toegevoegd aan VIRO Criterium Cup Twente

Er is een nieuwe wedstrijd toegevoegd aan de VIRO Criterium Cup Twente. De Ronde van het Villapark in Nijverdal keert terug op de wielerkalender, met een wedstrijd voor de elite/beloften mannen en een koers voor de amateurs mannen, en behoort per direct tot het klassement. Voor die categorieën is er daarmee alsnog vervanging voor de weggevallen Wielerronde van Lonneker. De Ronde van het Villapark wordt op zaterdag 20 juli verreden.

Nieuw is het criterium in Nijverdal zeker niet. Heel wat rondjes werden er al verreden door wielrenners op het uitdagende parcours van het Villapark. Van de jeugd tot de junioren en van de amateurs tot de masters. Ditmaal staan er vanaf 10.00 uur in de ochtend drie wedstrijden gepland. Te beginnen met de nieuwelingen, daarna om 11.30 uur de amateurs en tot slot de elite/beloften om 13.30 uur. De laatste twee wedstrijden tellen dus allebei mee voor de VIRO Criterium Cup Twente.

Op de website van de KNWU is de informatie voor de renners te vinden en we roepen iedereen op om in te schrijven.

Foto’s: De Ronde van het Villapark werd in 2019 ook binnen de VIRO Criterium Cup Twente verreden, met Edwin Wielink in de blauwe trui als leider bij de amateurs.

Vergelijkbare berichten